torsdag 15 maj 2014

Den 72- årige bonden i Varberg

Äntligen efter drygt ett år har jag lyckats få fram namnen på de fyra poliser som den 22 januari 2013 misshandlade den 72- årige lantbrukaren utanför Varberg så illa att de drog vänsterarmen ur led med svåra smärtor och efterföljande operationer som följd.

För drygt ett år sedan skrev jag en artikel om Polismisshandeln i ATL, där jag redovisade den misshandlade bondens berättelse om hur det gick till när han fick sin vänster armbåge dragen ur led, då fyra (4) poliser drog ut honom honom ur hans traktor när han körde fram ensilagebalar till sina djur - hemma på sin egen gård - den kalla vintermorgonen.

Anledningen till polisinsatsen var att länsstyrelsens djurskyddshandläggare ville inspektera djuren på grund av att dessa hade utfärdat vite och krävde att Alfa Lavals vattenkoppar skulle ge minst 10 liter per minut, vilket de inte är avsedda att ge utan bara 6 liter per minut.

Och djurskyddslagen kräver att kor skall ha vatten två gånger per dygn, men det räcker inte för just denne djurskyddshandläggare, som skriver sin egen djurskyddslag!

Guy Allan Svensson

http://familjejordbrukarna.blogspot.se/2013/04/ett-rattshaveri.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar